Snackbar Foodmaster de Viersprong - De Viersprong Nieuw-Amsterdam

Snackbar Foodmaster de Viersprong

Wij staan voor lekker eten en iets speciaals bieden. Bij Foodmaster De Viersprong Nieuw-Amsterdam doen we dat door bepaalde producten zelf te maken. Maar niet alleen dat, we proberen keer op keer weer een feestje te maken van jouw maaltijd. Zo komt de frituurcultuur echt tot leven!

Familiebedrijf

Foodmaster De Viersprong is een familiebedrijf. We vinden het belangrijk dat mensen zich thuis voelen. Gastvrijheid staat dan ook hoog in ons vaandel.

Onze topproducten: Burgers & Snacks
Onze klanten kennen ons onder meer van onze heerlijke burgers. We serveren prachtig grote exemplaren. Ook serveren we producten die we helemaal zelf maken. Onze saté bijvoorbeeld en onze eierbal.

Glutenvrij en vegetarisch

Wij vinden het relevant dat iedereen bij ons iets lekkers kan eten. Daarom bieden wij glutenvrije opties. Ook vegetariërs kunnen bij ons terecht. We bieden verschillende opties, zoals een Souflesse en groentekroket. Informeer bij ons over andere allergeneninformatie.

Openingstijden Snackbar

Maandag 11.30 - 20.00
Dinsdag 11.30 - 20.00
Woensdag 11.30 - 20.00
Donderdag 11.30 - 20.00
Vrijdag 11.00 - 20.30
Zaterdag 11.00 - 20.30
Zondag 11.30 - 20.00

Menukaart en online eten bestellen

>> Hier online eten bestellen

Evenementen

>> Bekijk hier de komende evenementen

Evenementen

Over De Viersprong

Een snackbar en bruin cafe waar de gezelligheid voorop staat. Wij bieden hoogwaardige snacks aan en maken vele producten zelf in ons familiebedrijf. Naast de snackbar is een cafe waar biljarteams, dartteams, klaverjassers en vele anderen de gezelligheid opzoeken.

Facebook Snackbar

Adres

Zijtak OZ 1
7833 AL Nieuw Amsterdam
Tel: 0591 553 320
E-mail: info@cafesnackbardeviersprong.nl 

>> Privacy Verklaring

Facebook Café

Search