Cafe de Viersprong - De Viersprong Nieuw-Amsterdam

Ons Café

Café de viersprong kent een rijke geschiedenis en bevindt zich al jaren aan de zijtak bij de brug. 

Feestzaal

Wij beschikken over een feestzaal waar u een verjaardagsfeest, familiefeest of bedrijfsfeest kunt organiseren. Wij helpen u graag met de verzorging hiervan. Zo kunnen wij onder andere een warm en koud buffet of warme en koude hapjes voor u regelen. Voor meer informatie: >> Feestzaal Nieuw Amsterdam

Verenigingen

Bij het Café zijn diverse verenigingen aangesloten. Zo mogen wij een biljartvereniging, dartvereniging, klaverjasvereniging en een solexclub bij ons verwelkomen. 

Sportwedstrijden op groot scherm

Voetbalwedstrijden en Formule 1 wedstrijden worden uitgezonden op groot scherm in het café. We hebben een beamer en scherm. Daarnaast worden de wedstrijden met uid uitgezonden.

Evenementen

Wij organiseren regelmatig evenementen in ons café. Wilt u weten welke evenementen wij komend jaar gaan organiseren? Kijk dan de pagina >> Evenementen in Nieuw-Amsterdam

Evenementen

Verenigingen

Over De Viersprong

Een snackbar en bruin cafe waar de gezelligheid voorop staat. Wij bieden hoogwaardige snacks aan en maken vele producten zelf in ons familiebedrijf. Naast de snackbar is een cafe waar biljarteams, dartteams, klaverjassers en vele anderen de gezelligheid opzoeken.

Facebook Snackbar

Adres

Zijtak OZ 1
7833 AL Nieuw Amsterdam
Tel: 0591 553 320
E-mail: info@cafesnackbardeviersprong.nl 

>> Privacy Verklaring

Facebook Café

Search